mikihemilton
56 poze   5891 vizite

about selena gomez

Selena Gomez
Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriţă şi cântăreaţă americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story şi Programul de Protecţie al Prinţeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records şi a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story şi Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009.


Primii ani

Selena Gomez s-a născut în Grand Prairie, Texas.Părintii ei Ricardo Gomez şi Mandy Teefy divorţează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Tejano. Tatăl ei este de origine mexicană şi mama ei este de origine italiană.



Cariera

Gomez şi-a început cariera la vârsta de şapte ani, jucând Gianna în Barney & Friends. Ea a spus că a învăţat "totul" despre cum să acţioneze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în Spy Kids: Game Over şi filmul de televiziune Walker, Texas Ranger: Trial prin foc. În 2004, Gomez, a fost descoperita de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in Suite Life of Zack & Cody şi Hannah Montana înainte de a primi rolul lui Alex Russo în Wizards of Waverly Place. In 2009 joaca in Wizards of Wawerly Place: The movie bazat pe spectacol. Filmul a atras 11.4 milioane telespectatori. In 2008 joaca alaturi de Drew Seely in Another Cinderella Story, care este continuarea filmului A Cinderella Story care ii are in rolurile principale pe Hilary Duff si Chad Michael Murry. In 2009 a jucat alaturi de Demi Lovato In Princess Protection Program.



Muzica

Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.



Filmografie
Film
An Film Rol Note
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl Rol Minor
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia
2008 Horton Hears a Who! Mayor's Daughter Voce
Another Cinderella Story Mary Santiago Direct-to-DVD
2009 Princess Protection Program Carter Mason Disney Channel Original Movie
Wizards of Waverly Place The Movie Alex Russo
2010[1] Ramona and Beezus Beatrice "Beezus" Quimby
Televiziune
An Titlu Rol Note
2002-2003 Barney & Friends Gianna Rol minor
2007-prezent Wizards of Waverly Place Alex Russo Rol principal
2008 Disney Channel Games Ea Participant
Apariţii
An Titlu Rol Note
2006 The Suite Life of Zack & Cody Gwen "A Midsummer's Nightmare" (Sezon 2, Episod 22)
2007 Hannah Montana Mikayla "I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezon 2, Episod 13)
"That's What Friends Are For?" (Season 2, Episode 18)
2009 Sonny With a Chance Ea "Battle of the Networks' Stars" (Sezon 1, Episod 13)
The Suite Life on Deck Alex Russo "Double-Crossed" (Sezon 1, Episod 21)


[modifică] Discografie

Albume

* Kiss & Tell (2009)

Melodii

An Melodie Poziţii în top Album
US CAN
2008 "Tell Me Something I Don't Know" 58 — Another Cinderella Story
2009 "Magic" 61 86 Wizards of Waverly Place
Cu Selena Gomez şi the Scene
2009 "Falling Down" 82 83 Kiss & Tell
"Winter Wonderland" — — All Wrapped Up Volume 2[2]
Ca artist într-o formaţie
2009 "Whoa Oh!" (with Forever The Sickest Kids) — — non-album single
"One and the Same" (with Demi Lovato) 82 — Disney Channel Playlist
"Send It On" (with Demi Lovato, Jonas Brothers, and Miley Cyrus) 20 — non-album song

Melodii

An Cântec Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"New Classic" (cu Drew Seeley)
"Bang a Drum"
"New Classic" (Live) (cu Drew Seeley)
"Fly to Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Everything Is Not What It Seems" Wizards of Waverly Place
"Disappear"
"Magical"
"Magic"

Videoclipuri

An Titlu Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"Fly To Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Magic" Wizards of Waverly Place
"Send It On" (cu Miley Cyrus, Demi Lovato, şi Jonas Brothers) fără album
"Falling Down" Kiss & Tell



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Către: mikihemilton

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.